Florbalový turnaj

Na záver školského roka, 26. júna, zorganizovali žiaci 9. ročníka florbalový turnaj o „Pohár riaditeľky školy“. Turnaj každoročne organizujú práve žiaci končiaceho ročníka.

Deviataci sa v tento deň stali organizátorom turnaja. Mohli si vyskúšať, aké to je zorganizovať turnaj, čo všetko je potrebné zabezpečiť, na čo nemožno zabudnúť, čo treba účastníkom povedať, ako dodržiavať pravidlá, prípadne riešiť vzniknutý problém. Takáto skúsenosť sa im môže hodiť aj neskôr v živote. Každá trieda na druhom stupni si vytvorila tím, zložený z dievčat, aj chlapcov. Turnaj prebiehal v duchu fair-play, hráči podávali super výkony a zápasy boli veľmi vyrovnané.

Pani riaditeľka školy na záver turnaja odovzdala víťaznému tímu putovný pohár. Prvým trom tímom diplomy a medaile. Ocenili sme aj najlepšiu strelkyňu a strelca turnaja. Veríme, že táto pekná myšlienka organizovať takýto turnaj sa nepreruší a bude nasledovať aj ďalšie roky.

Prvé miesto obsadil tím 9. ročníka, druhé miesto žiaci 6. ročníka a tretie miesto 7. ročník. (text: Mgr. T. Gemza, foto: Ing. J. Foltín, Mgr. T. Gemza)


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.